Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Susret sa bivšom maćehom

9 min čitanja
lizanje maćehine pice

Odgajali su me baka i deda sa očeve strane jer su se moji roditelji razveli kada sam bio beba. Tako da je moje detinjstvo bilo drugačije od mojih školskih drugova, ali generalno sam bio srećan i voljen. Moj otac i ja smo imali neku vrstu veze, ali nikad nisam bio blizak s njim. Moja majka je odlučila da joj ne trebam u njenom novom životu tako da moja veza sa njom nije postojala.

Ali kada mi je otac rekao da planira da se oženi se po drugi put bio sam zaintrigiran da upoznam svoju buduću maćehu. Kada pomislite na arhetipsku maćehu, pomislite na zajebanu ženu koja nema sjajan odnos sa decom svog partnera. Sofija, na moju sreću, nije mogla biti dalje od tog stereotipa.

Dve stvari koje su me kod nje najviše iznenadile su činjenica da je bila zapanjujuće lepa i neočekivano mlada. Bila je totalno van lige za mog oca, a sa trideset godina bila je samo četrnaest godina starija od mene. Venčanje je bilo skromno i malo, mlada je potpuno dominirala svojom elegancijom i lepotom. hot maćeha

Moj odnos sa Sofijom je postepeno rastao tokom narednih godina do tačke u kojoj sam provodio mnogo više vremena u kući svog oca nego prethodnih godina. Ta činjenica je prijala mom ocu, ali nisam imao srca da mu to kažem da je to prevashodno da bi bio bliži njegovoj ženi. Za moj osamnaesti rođendan otac mi je priredio malu zabavu, ali definitivan vrhunac je bio poljubac moje maćehe uz miris njenog parfema koji je ostao na meni danima.

Zaposlio sam se u lokalnoj muzčkoj prodavnici, muzika mi je bila ogromna strast. Ubrzo sam upoznao i počeo da izlazim sa devojkom po imenu Vesna. Sa devetnaest godina bila je nešto starija od mene i ta dodatna godina u spavaćoj sobi je bila očigledna. Vesna i ja smo istraživali mnoge seksualne aktivnosti.

S obzirom da je moja pažnja bila uglavnom usmerena na Vesni, moje vreme provedeno sa Sofijom se malo smanjilo. Nisam bio svestan da joj je to zasmetalo, sve dok to nije spomenula jednog jutra za doručkom.

„Jesmo li mi u nekoj svađi?“ upitala je tiho.

Pogledao sam u njene smeđe oči: „Nismo. Zašto bi bili?“ pitao sam radoznalo.

Sofija je zadržala pogled na meni: „Pa više ne provodimo mnogo vremena zajedno. A sa obzirom da je tvoj otac uvek na poslu, pomislila sam da sam nešto uradila, pogrešila?“

Obišao sam kuhinjski sto i čvrsto zagrlio Sofiju. „Ne budi smešna, znaš da si moja omiljena maćeha.“ Zakikotao sam.

„A ti si moj omiljeni posinak“, nasmejala se.

**

Sledećih nekoliko nedelja sam se trudio da provodim više vremena sa Sofijom. Primetio sam da definitivno postoji napetost između nje i mog oca koja ranije nije bila očigledna. Verovatno zbog moje veze sa Vesnom i naše istraživačke zabave, počeo sam više da obraćam pažnju na to koliko je Sofija bila neverovatna kao žena.

Pročitajte i ...  Povreda me Spojila sa Maćehom

Oduvek sam je smatrao prelepom, njena duga crna kosa je uvek blistala, njene smeđe oči su me hipnotisale, ali sada sam video da je njena figura čak i bolja od Vesne koja je bila upola mlađa od nje. Sofijine grudi su bile definitivno veće i zapitao sam se kakve su joj bradavice. Videvši Sofiju u šortsu, postao sam opčinjen njenim dugim, glatkim nogama.

Sa prolaskom mog devetnaestog rođendana, moja veza sa Vesnom se okončala. Delom zbog toga što sam više provodio vreme sa maćehom kojoj je bila potrebna uteha jer je razvod bio na pomolu. Sve to je rezultiralo preseljenjem Sofije u iznajmljeni dvosobni stan. Tog dana kada je otišla bio sam tužan ali i ljut na svog oca što je pustio ovu neverovatnu damu da ode. Saznao sam mnogo kasnije da se viđao sa koleginicom tako da nije bio uznemiren što Sofija odlazi.

**

Jednog jutra na poslu bio sam iznenađen kada sam video Sofiju kako ulazi u radnju. Nosila je uske farmerke, crne čizme, usku sivu majicu, ka kosa joj je bila skupljena u rep. Samo mala količina šminke je naglašavala njenu prirodnu lepotu. „Hej stranče“, rekla je prilazeći šalteru, „Kako je?“

Nasmejao sam se i zacrveneo u prisustvu takve lepote. „Sjajno sam, hvala na pitanju. Kako je kod tebe?“

Sofija i ja smo ćaskali neko vreme sve dok moj šef nije pokazao da je vreme da se vratim na posao. „Ako budeš imao priliku, slobodno dođi kod mene, imam nekoliko sitnih poslova koji zahtevaju mušku ruku.“ Posmatrao sam kako joj se njišu kukovi dok sam obećavao da ću svakako svratiti da joj pomognem.

Dva dana kasnije ispunio sam svoje obećanje i zatekao se kako kucam na ulazna vrata njenog stana. Dočekala me je velikim zagrljajem i poljupcem u obraz. Opet su mi oči bile usredsređene na njeno ljuljanje dok sam je pratio unutra. Njena fantastična guza obučena u uske helanke mamila je moje poglede bez prestanka.

„Oko čega mogu da ti pomognem?“ Pitao sam.

Sofija je istakla nekoliko zidova i plafona koje je trebalo farbati i neke tapete koje je želela da skine. Odmah sam se bacio na posao. Trebalo nam je nekoliko sati da uklonimo stare tapete, a zatim da pokupimo svo smeće u vreću. Oboje smo se znojili i bili smo prekriveni prašinom. Pričali smo skoro bez prestanka dok smo radili, Sofija je bila iznenađena kada je čula da Vesna više nije moja devojka.

Pristao sam da se vratim sledećeg dana da počnem sa krečenjem i otišao sa još jednim zagrljajem moje bivše maćehe. Bilo je nešto posle osam ujutru kada sam pokucao na vrata i bio sam šokiran kada se pojavila u crnom ogrtaču sa kosom zavijenom ispod belog peškira. „Jutro dragi“, rekla je grleći me jednom rukom, levom ruku držeći ogrtač. Bacio sam pogled nadole na njenu otkrivenu desnu butinu. seksi mama

Pročitajte i ...  Mlađi je uvek Slađi

„Jutro“ odgovorio sam. Ušao sam u kuhinju i stavio nam kafu, a Sofija se otišla da se obuče. Nakratko sam razmišljao da pitam da li joj treba pomoć, ali sam kukavički prećutao. Kada se ponovo pojavila, njena kosa je bila skupljena u konjski rep, njen ogrtač je zamenjem sportskim gudnjakom i uskim šortsom za trening.

„Ti se obukla kao da ćeš u teretanu“, rekao sam pokazujući prema njenom telu.

„U ovome se najbolje osećam za rad“ nasmejala se, „Sada dođi ovamo i zagrli me kako treba.“

Čvrsto sam omotao ruke oko njenog struka privlačeći je bliže nego što se očekivalo. Bez razmišljanja sam je lagano poljubio u usne, brzo je puštajući i izvinjavajući se.

Sofija je izgledala pomalo zatečeno: „Ma u redu je, ne brini.“

Ponovo sam se izvinio i sipao nam po kaficu. Krećenje je brzo išlo ali primetio sam Sofiju kako me pomno posmatra. Nije skrivala svoje poglede i bilo mi je malo neprijatno ali i napaljivo. „Koliko ti dugujem?“ upitala je kad sam završio sa pranjem ruku i alata.

Okrenuo sam se prema njoj: „Ništa“ odgovorio sam.

„Jesi li siguran?“

„Da, naravno, siguran sam. Zašto bi uopšte pomislila da ovo radim za novac? Meni je drago da mogu da ti pomognem. Uostalom, jedan zagrljaj sa tobom pokriva sve troškove.“

„Ne zaboravi i poljubac“, nasmejala se Sofija.

Bio je red na mene da pocrvenim: „Da, izvini još jednom zbog toga.“

Sofija je prišla, stavila ruke oko mog vrata, a poljubac koji je usledio nije bio uobičajen. Njen jezik je ušao u moja usta, moje ruke su se dohvatile njenih leđa privlačeći je k sebi. Možda je trajalo minut, možda i celih deset, ali znao sam da se moj odnos sa Sofijom sada zauvek promenio.

„To je bilo neverovatno“, rekao sam kad smo prekinuli poljubac.

Sofija se nasmešila, njene tamne oči pokazivale su požudu koju nikada ranije nisam video. „Drago mi je da si uživao.“ Više reči nisu bile potrebne jer su nam se usne ponovo srele. Osetio sam njene ruke kako mi se spuštaju preko leđa, dok mi je koža strujala kako je naša strast rasla. Bio sam izgubljen u svetu fantazije i znao sam da želim više.

Polako sam pomerio desnu ruku i naslonio je na njenu levu dojku što je izazvalo njen uzdah. Moja hrabrost je rasla dok se moja ruka spuštala pa ponovo podizala, ovog puta ispod njenog brusa. Toplota u našem poljupcu je bila vulkanska, tvrdoća u mojim boksericama eksplozivna. Skinuo sam njen grudnjak, a zatim brzo čvrsto uhvatio njenu sisu. lizanje maćehine pice

Njena ruka je ušla u moj šorts i polako počela da se kreće gore-dole. Bio je red na mene da duboko uzdahnem. Kontrolisanje nikada nije predstavljalo problem za mene, Vesna i ja smo mnogo puta eksperimentisali da bi trajali duže… ali ovo je bilo drugačije. Ovo je bila moja vrhunska fantazija koja je držala moju tvrdoću, morao sam da ose siguram da se ne završi prebrzo. Zavukao sam ruku u njen uzak šorts i pronašao najsvetije mesto. Nije imala gaćice na sebi.

Pročitajte i ...  VATRENA MAĐARICA

Vlažnost je bila privlačna i topla. Dva prsta su lako ušla unutra, njeni nokti su se zabijali u moju kitu bolno, ali prijatno. Osećao sam njen dah dok mi je grizla donju usnu. Pao sam na kolena i u trenu je moj jezik napao njen natečeni klitoris. Ona se otvarala za moj istraživački jezik, njen početni orgazam je prolazio kroz nju dok sam spajao svoje prste duboko u njoj sa zubima nežno grickajući njen tvrdi pupoljak.

Sledećih nekoliko minuta bilo je zamagljeno, odeća pocepana, a ja sam sa strahopoštovanjem gledao kako Sofija uzima moju kitu duboko u svoje grlo. Zapušila je usta dok je držala glavu pognutu, njen topli dah i pljuvačka predstavljali su zadovoljstvo koje je nemoguće opisati. Oči su joj zasuzile od napora i konačno sam popustio i pustio je da uzme dah. Silinom koja me je šokirala, Sofija me je gurnula na leđa i spustila se na mene.

Zaneseno sam gledao kako moj kurac nestaje u njenoj pički a njene usne me čvrsto stežu. Sofija me je jahala kao uzvišeno napaljena žena, njene ogromne sise su poskakivale, njeni vriskovi bivali sve glasniji sa svakim orgazmom. Spustila bi se povremeno da me ljubi ali nije prestajala da trese guzom i nabija se na mene.

Osetivši da mi se bliži oslobađanje, okrenuo sam je na sve četiri i zabio se u nju. Moja životna sila je ubrzo ispunila njenu plodnu nezaštićenu matericu. Ležali smo zajedno na podu, dok su nam se telesne tečnosti mešale, hvatali smo dah. Među nama nisu bile potrebne reči. Trenutak nije imao kraj kao što nije imao ni početak i znao sam da je to bila stvar koja se nikada više neće ponoviti.

Uživao sam u svakoj dragocenoj sekundi pored ovog neverovatnog stvorenja. Sofija se okrenula prema meni i nežno stavila ruku na moje lice: „Hvala. To je definitivno bio dobro obavljen posao.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!