Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Fantazije i snovi nevine devojke

4 min čitanja
nevine devojke sise

Želela sam da napišem kao neku erotsku priču jer znam da ih mnoge nevine devojke pišu ovde. Ali istina je da to nema smisla jer prosto nemam iskustva. Ja lično ne poznajem device koje imaju 20 godina kao ja. Doduše ja ni nemam mnogo prijateljica jer nisam baš socijalna devojka. Danas je normalno da cure gube nevinost i sa 15 godina, nemojte da se lažemo. Tako da se može reći da su ovakve kao ja retkost.

Koga uopšte zanimaju nebitne fantazije koje imam? Baš me briga ja želim da pišem jer pisanje me opušta. Nisam ja nikakva lepotica debeljuca sam ali imam velike sise i dupe ako je to bitno. Sigurna sam da se pitate zašto nikada nisam imala seks. Odgovor ne znam. Verovatno zato što sam stidljiva smotana i asocijalna.nevine devojke guza

Ali ipak imam svoje fantazije. Maštam često. Kao što se i očekuje od nevine devojke ja mnogo masturbiram. Kada ne čitam romane i slične stvari ja čitam erotske priče svih vrsta. One me lako napale i uglavnom volim uveče da se mazim ali nekada i ujutru imam potrebu. Skontala sam da kada mi se piški mnogo mi prija da se trljam pa zato nekada jutro koristim za to.

Sve nevine devojke mnogo gledaju porniće.

Pošto nemam iskustva i ne mogu da maštam o mojim ljubavnicima ja gledam porniće. Nervira me što se danas u pornografiji izbacuju scene lizanja pičke. Ili ih bude ali su veoma kratke i dosadne. Ja se uvek trudim da pronađem takve scene jer me to najviše loži. Moje fantazije nisu vezane za velike kite i mišićave tipove. Moji snovi su da mi neko liže pičkicu satima.

Pročitajte i ...  Leto, bazen - moj Sin i njegov Drugar 1/2

Samo kada pomislim na to da je neko između mojih nogu i oralno me zadovoljava ja ovlažim. Čitala sam da žene često ne mogu da svrše kada ih tucaju, ali skoro sve dožive orgazam kad ih ližu. Lizanje ne deluje teško kao pušenje kurca. Možda grešim?

Ukrala sam maminu igračku da bih vežbala.

Da odem u sex shop i kupim dildo – jeste vi normalni??? Zamisli to, nevine devojke ulaze, zdravo-zdravo, daćete mi onaj gumeni kurac! XD Online kupovina me privlači ali i od toga se cimam. Ko zna jbt koliko je to pouzdano. Tako da sam jedan dan ušla u spavaću sobu od roditelja i tražila mamine igračke.nevine devojke lepa

Moja mama je prilično mlada i dalje tako da ima dosta igračaka. Izabrala sam jedan ne tako veliki dildo oprala ga i sve i počela da istražujem. To je bilo pre godinu dana i prvo sam želela da probam da naučim da pušim. Jako je bilo čudno smejala sam se sebi. Ali kontam nikada se ne zna kada će se ukazati prilika pa da ne budem baš potpunoi laik. Jel to ima smisla?

Klasične fantazije koje nevine devojke imaju.

Pa naravno da sam najviše drkala na poznate ličnosti pre svega. Neću da vam otkrivam na koga ali nije Bred Pit LOL. Posle naravno na tipove iz okruženja, iz škole i tako. Uglavnom zamišljam da mi ližu pičku. Mislim da sam na takve fantazije najviše puta svršila. Inače imam uvek jake orgazme. Nekada koristim maminu igračku ali najviše prstima.

Gledala sam jedan pornić gde klinku jebe matorac, ono 40+ godina. Bilo mi je zanimljivo a onda je ona špricala po njemu. Volela bih da naučim da špricam. Gledala sam neke tutorijale na netu ali nisam još uvek uspela. Takođe maštam o tome da zavedem dečka od drugarice. Nemam pojma zašto ali valjda sam malo zla (haha).

Pročitajte i ...  Zet se razume u stopala

Grupni seks me nikako ne zanima kao ni anal ali sam se pitala kako bi to bilo. Što se tiče sperme znam da nevine devojke sigurno ne sanjaju da gutaju spermu! Mislim, to ne zvuči ukusno xD One step-mom i step-sister pornići su mi sve više zanimljivi iako su jebeno cringe i nerealni 😀 Ne znam šta bih još mogla da napišem. Ja sam luzer i nisam mnogo interesantna ali možda budem opet pisala nešto 😛

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

1 thoughts on “Fantazije i snovi nevine devojke

  1. Bilo bi super upoznati te i lizati tvoju pičku. Jesi malo buckasta ali zato su ti sise pravo savršenstvo. Ne daj se samo nervirati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!