Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Erotski snovi Bake i Unuka 1/2

8 min čitanja
baka sisa kurčinu

Prvi put otkako je došao kod bake nije mogao da spava. Došli su rani jutarnji sati i sunce je obasjalo njegovu sobu. Letnja vrućina je učinila da soba bude klaustrofobičnija nego obično. Uglavnom bi mogao lako ponovo zaspati, ali ne ovoga puta. Čak ni znoj koji mu je tekao niz leđa ne bi ga mogao prekinutiu novom snu. Ali zavodnica koja je dole proizvodila zvukove dok je spremala doručak imala je tu moć.

Maksimalno se trudio da ponovo zaspi, ali njegova sve snažnija jutarnja erekcija remetila mu je i najmanje pokrete. Zaključivši da mu je dosta svega, odlučio je da je vreme da nešto uradi po tom pitanju. Ustao je iz kreveta i otišao pravo u kupatilo. Tamo je barem imao malo privatnosti i mogao je da se dotakne bez da iko sazna.

Njegove perverzne misli nastale su još u ranoj mladosti. Vremenom, njegova želja prema baki postajala je sve jača i jača kako je ulazio u dvadesete. Sedeći na šolji, spustio je pidžamu, oslobodivši erekciju i nije mogao a da ne zastenje od olakšanja. Čak je bio malo glasniji nego što je planirao da bude u tom procesu.

Uz lagan dodir, pritisnuo je prste na vrh kurca, a osećaj na dnu stomaka bio je dovoljan da ga potpuno izludi. Ali nije se tu zaustavljao. Ustao je, otišao do tuš kabine i pustio vodu. Prijalo mu je da mu voda pada po telu i osveži ga. Zadovoljan osećajem koje je donela mlaka voda, bilo je vreme da se vrati akciji. unuk drka kurac

Omotavši ruku oko kite, počeo je da nadrkava svoju erekciju. Zadovoljstvo i potreba za oslobađanjem obuzimali su njegovo telo, čineći ceo trenutak još savršenijim. Mogao je jasno da vidi slike koje su pružale zadovoljstvo koliko i sam dodir. Njegova baka stoji ispred njega i stavlja obe ruke na njegove kukove pre nego što klekne ispred njega. Iz tog ugla, on je mogao da vidi sve što je najsavršenije u vezi sa njom. Njene velike sočne sise, njenu prelepu plavu kosu, njeno lice, njene prodorne plave oči.

„Mmmm..! Nisam imala pojma da je moj unuk tako lepo obdaren“ promucala je baka. Njen napaljen glas je zvučao kao zavodnica kakva zaista jeste bila pre nego što je odvojila njegove ruke od erekcije. Zamenila ih je svojima i on je glasno uzdahnuo, držeći oči zatvorene i pojačavajući stisak.

Milujući ga po stomaku, njene ruke su na kraju pronašle njegove butine, jaja, zadirkujući ga u potpunosti. Skoro kao da je izbegavala da ga dodirne tamo gde je on zaista želeo. „Bako“, zastenjao je naglas, ne mogavši da izdrži. Već tada je bio toliko napet da je bio spreman da eksplodira.

Spreman da napravi nered svuda po njoj, baka Gordana je konačno popustila dozvolivši mu da dobije svoje slatko olakšanje. Omotavši ruke oko njegove erekcije, počela je da drka njegov kurac, palac joj je bio naslonjen na vrh penisa. Pokreti njene ruke bili su spori, skoro kao da ga je mučila, ali je to donelo olakšanje.

Pročitajte i ...  Dlakavi dnevnik

Ispustivši najglasniji jauk u svom životu, izgledalo je da je baka to shvatila kao molbu, odatle su stvari krenule prirodno. Nekoliko trenutaka ranije koristila je samo ruke, ali u njegovom očaju, baka se sažalila na njega. Obmotala je svoje pocrvenele usne oko vrha njegove erekcije, okrećući jezikom oko vrha. Uputila je i aljkave poljupce po celoj njegovoj mladoj kurčini, pre nego što ga je primila celog u svoja usta. Dok mu ga je pušila, mogao je da oseti kako ona radi jezikom oko njegove erekcije.

„Ko li se to dere? Miki, jesi li dobro dušo?“ – čuo je bakin glas ispred kupatila.

Ako je na trenutak pomislio da njegovi jauci nisu ništa drugo do njegova mašta, činilo se da je ipak bio u krivu. Očigledno je bio glasniji nego što je mislio. Dovoljno glasan da ga čak i baka čuje u prizemlju. Spoznaja je bila dovoljna da se oseća uznemireno čim je shvatio šta se zaista dogodilo.

„Khm, bako, tu sam, u kupatilu“, rekao je, pokušavajući da pronađe prave reči.

Izgledalo je da nije mnogo marila za njegovu privatnost i ušla je pravo u kupatilo. „Jeli sve u redu? Zvučalo je kao da si se povredio??“ baka sisa kurčinu

Totalno postiđen, pokušao je da se opravda: „Sve je u redu bako, ja… ja mogu da objasnim.“ Međutim, to mu je samo otežalo celu situaciju jer je prizor oduzimao dah. Njegova baka je nosila jednu od njenih svilenkastih haljina, jednu od mnogih koje je imala. Ovog puta, bila je crvena i samo je učinila njene oči i kosu još lepšim nego što su već bile.

Haljina je bila tako kratka i sa takvim dekolteom da je mogao sve da vidi. Njene grudi su skoro iskipele iz haljine, a kratka haljinica nije mnogo skrivala njeno dupe od njegovih pogleda. Bilo mu je neprijatno, naravno, ali ta spoznaja nije učinila ništa osim što ga je učinilo tvrđim nego što je već bio.

Realnost je bila mnogo, mnogo bolja od mašte. Posebno kada se iznenada oslobodila donjeg veša ispred njega, pre nego što je uskočila pod tuš. „Ne moraš da se objašnjavaš“, rekla je erotičnim glasom, baš kao u njegovom snu, pre nekoliko trenutaka. Prizor gde ona stoji ispred njega delovao je gotovo nestvarno. Pritom, Gordana nije dvaput razmislila pre nego što je ispružila ruku na donji deo stomaka. Okrznuvši pritom njegovu erekciju. „Ti si odrastao čovek, ako imaš potrebe obrati mi se pobogu“, rekla je majčinskim tonom.

Pročitajte i ...  Nevaljali bata

Njene prelepe sise bile su okrugle, lepe za ženu njenih godina. „Možeš me dodirnuti i to će ti pomoći da se olakšaš.“ Iskoristio je priliku da zavuče ruke pod njenu haljinu i, upravo tada, sve je mogao da oseti. Njena meka koža uz njegove ruke, njene bradavice. Dok ih je stiskao, Gordana je zatvorila oči, a jauk joj se oteo sa usana dok je to činio. Dugo vremena nije bila dodirnuta na taj način.

Istina je bila da ga je držala na oku otkada je sazreo kao mladić. Gordana je primetila da se sve na njemu promenilo, i kako je vreme prolazilo, postao je još lepši nego što je uvek bio. Delila je njegove snove bez da je to znala. Sanjala je neretko da je on tako dodiruje. Njihova potreba bila je duboka, veoma duboka.

Glasno je stenjala i dodirnula svoj klitoris i započela trljanje. Odmah se njen unuk pridružio tim intimnim dodirima, Gordana je ispustila snažan jauk: „Dodirni me kao što si oduvek želeo.“

„Bako… ja…“ – nije imao prave reči da nastavi. Želeo ju je, bila mu je potrebna, ali on prosto nije imao ni hrabrosti ni dovoljno iskustva da bi išta pametno rekao.

„U redu je“, uverila ga je sa osmehom na usnama kada je njena ruka ponovo pronašla njegovu. Ohrabrila ga je da nastavi da trlja njen snop nerava, naježivši se po celom telu. Njegovi prsti su se još jače pritiskali uz njen klitoris, a Gordana je stenjala iznova i iznova. „Gurni prste u mene dragi, moj veliki dečko…“, zastenjala je naglas.

Gurnuo je dva svoja prsta u nju, počevši malo grublje da ih jebe njima. „Predugo sam čekala na ovo…“ Zastenjala je a on je nastavio da je dodiruje prstima. Njena velika vagina izgledala je prelepo, mnogo lepše i zgodnije od većine žena njenih godina. Okrenuvši mu leđa, Gordana je obe ruke prislonila na zid tuša. Izdigao je njenu prilepljenu haljinu, bio je oduševljen koliko je ona zaista lepa i zgodna.

Mogao je da vidi njeno dupe onako kako treba, prvi put u svom životu. Bilo je veliko, veće nego što je prvo pomislio. Nije mogao a da joj ne pruži jedan dobar šamar. „Uhhh… Uzmi me, postani čovek kakav si želeo da budeš.“ Nije mogao više da čeka, uostalom, bio je na ivici od trenutka kada se probudio.

Pritisnuvši vrh svoje erekcije na njen ulaz, brzo se gurnuo unutra, a zidovi njene pizde su prigrlili njegovu erekciju. Osećala se toplo i čvrsto oko njegovog kurca; nije mogao da ne zajeca na sav glas. Bilo je potrebno mnogo snage da ne svrši u nju i trebao mu je trenutak pauze pre nego što nastavi. Konačno je počeo da se kreće u njoj; mogao je da oseti kako baka iz sekunde postaje još vlažnija.

Pročitajte i ...  Iz misli u stvarnost

Sa lakoćom je ulazio i izlazio iz nje, spreman na više, potrebno mu je još. Osećaj njene pičke je bio opojan, nije mogao mnogo toga dodatnog da uradi. Na njene jauke, te slatke zvuke koji su dolazili sa njenih usana, bilo je skoro kao da više nema kontrolu nad sobom. Kao da ga je nešto drugo zaposednulo, i što se više kretao u njoj, to je dublje ulazio u njenu pičku. Nije mogao da se zaustavi. jebana baka

„Tako si velik dušo“, zastenjala je naglas, skoro vrišteći. Zvuk njenog stenjanja odjekivao je kroz zidove ali nije ih bilo briga koliko su glasni. Zvuk njihovog zadovoljstva i njihove požude obuzimao ih je. To je bilo dodatno ohrabrenje da ubrza svoj tempo. „Ohhhh da. Da. Nastavi dušo. Ne zaustavljaj se. Jebi baku duboko, izjebi me kao što niko nikada nije!“

Zabijajući se u nju još tri, četiri puta, svršio je iznenada, pre nego što je to nameravao. Noge su im drhtale, umalo nisu pali na kolena. Blaženstvo ih je potpuno savladalo. Ne želeći još uvek da napusti njenu toplinu, nastavio je polako da je jebe pre nego što se izvukao. Dokazi da je bio unutra bili su jasni kao dan. U trenutku kada se izvukao, sperma je kapala iz njene zjapeće pice i niz noge. Bilo je predivno, možda čak i jedan od najlepših prizora koje je video u životu.

„Moj dobri napaljeni unuk…“, rekla je, pokušavajući da dođe do daha. Gordana nije mogla a da se ne osmehne zadirljivim osmehom. „Dođi ovamo. Poljubi svoju baku.“ Njegovo seme još uvek je curelo niz njene noge, Gordana se lagano okrenula da bi je mogao videti. Nagnuo se bližej, pritisnuvši usne uz njene.

Dok su im jezici dodirivali jedan drugog, bili su svesni strasti koja se godinama gradila među njima. Ovo je bio savršen početak vrelog dana.

Kraj 1. dela

2. Deo priče je Ovde.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!