Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Bez para

2 min čitanja
erotske price matorka

erotske price matorkaDavne 96g vratio se iz vojske bez para nemam devojku trazio sam bilo koji posao, mama se vratila sa posla i pitala me dali hocu da pomognem njenoj kolegenici oko kuce. Pristao sam poznavao sam je lepa zena 42g brineta razvedena zgodna bez dece zivi u obliznjem selu sama ali moram ostati kod nje nekoliko dana dok sve neuradimo. Sutradan je svratila po mene rucala je kod nas za pola sata stigli smo kod nje. Sama mi je rekla onako kroz salu ovde fali muska ruka, malo je odmorila i dogovorili se sta i kako da se radi odma sam prionio na posao ubrzo se video i lep rezultat mog rada. Uvece sedeli na terasu pricali salili se smejali ali me je gutala ocima otisao sam pod tus osetio sam da me gleda kroz kljucaonicu pravio se lud.

Kada je ona krenula pod tus pitao sam je dali ja da virim ili da udjem da joj operem ledja samo se nasmejala. Vrata je ostavila polu otvorena pustila je vodu cuo sam da me doziva, prisao sam i pitao sta joj treba stojao sam ispred vrata pa udji slobodno kad sam usao povukla me pod tus a usta su nam se spojila brzo mi je skinula sorc kurac mi je bio dignut samo je rekla a u koliki je. Povlacila je kozicu polako preko glavica moje ruke su sarale po njoj odvela me u njenu sobu prvo sam joj lizao picu koja je fazonirana uredna dozivela je orgazam lizajuci je picu.

Legao sam na ledja sela je na njega osetio sam koliko joj je uska imas mocan kurac mali ljubili smo se i nabijala se na njega brzo sam poceo da punim u nju htela je da usrane nisam joj dao vec je okrenuo i nastavio da jebem jos jednom sam u nju svrsio nije ispao iz nje mazio sam je i ljubio dugo. Posle smo ponovili ujutro kad sam ustao bila je na poslu, ja sam radio ono sto mi je rekla dok nebi dosla sa posla. Spremala nam je da rucamo prisao sam joj otpozadi uhvatio za struk poljubio i pitao dali fali sad muska ruka podigao joj suknju i usao u nju naravno nisam vadio iz nje. Posao smo zavrsili posle nekoliko dana pomogla mi je u vezi posla bio sam joj redovno medju nogama i jos sam.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!