Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ino penzionerka

2 min čitanja
erotske price

Kuca do moje se izgradila veoma brzo pred kraj leta u nju se doselila jedna lepa starija dama negovana i uvek lepo sredjena i namirisana. To nedeljno popodne pozvonila je na moja vrata i zamolila da joj pomognem oko strika za ves koji joj se pokidao. Posao nije bio tezak zamenio sam joj kanap veoma brzo i lako, tako je pocelo nase druzenje naravno usput bi je dodelio i neki kompliment.

erotske priceUvek se smestala kad bi me videla ja sam imao tada 40g a ona 65g ali je izgledala kao da ima 45g. Jednog zimskog popodneva vracajuci se sa posla izasla je napolje u bade mantilu i pozvala na kafu. Naravno prihvatio sam njen poziv kuci se presvukao i brzo otisao kod nje. Pricali smo o svemu sedela je bada mantilu koji je samo otkrivao a ne pokrivao udelio joj par komplimenata na njen izgleed u jednom momentu ustao sam i poljubio je u usta prihvatila je poljubac, trenerici mi je brzo svukla ljubili smo se strasno skidali jedan sa drugog.

Brzo smo bili goli u pozi 69 oralno se zadovoljavali pica joj je imala cudan ukus brzo me je dovela do vehunca svrsio sam joj u usta progutala je do zadnje kapi moje sperme dugo smo se ljubili mazili dok mi se ponovo nije digao sela je na njega. Uvijala i skakutala po njemu pica joj je dobro razradjena zna posao menjali smo poze sve koje su nam padale na pamet ludacki smo vodili ljubav dozivela je nekoliko orgazma meni se blizio kraj samo me je jace zagrlila nogama u nju sam svrsio nabijajuci je do kraja zestoko.

Pročitajte i ...  Sa sinovim drugom u autu

Od tog dana smo u vezi zajedno planiramo odmor zivimo kod nje u kuci redovno imamo sex mnoge stvari preuredili u mojoj kuci uvek gori svetlo radi komsija a ja sa njom uzivam u svemu imamo i razmenu partnera i tojke ali otom potom za sada uzivamo u nasoj ljubavi i svemu lepom sto nas okruzuje.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!