Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Cerka ili Zena

2 min čitanja
incest price tata

Davno se razveo cerka je ostala samnom kako je vreme prolazilo ona je izraska u pekrasnu devojku zivimo u kuci. Jedno popodne sam sam usao u kucu i zatekao je kako je momak gleda dok njegov drug trlja kiti o nju ona u helankama pritajio sam se i gledao svrsio je po njoj zatim je on legao i ponovio isto trljali su kite o nju nije htela da im da ali im je to dozvolila. Bila je punoletma 19g sumnjao sam da nije nevina.

incest price tataPravio sam se posle da nista neznam doslo je vreme odmora ona je htela samnom na more. Uputili se na odmor koji je trebao da traje 12 dana posle onog sto sam video onog dana drugacije sam je gledao razum jedno a kita drugo. Soba dvokrevetna bracni krevet prvih par dana smo uzivali doslo je i to vece setnja izlazak vratili se u sobu bas sam se umorio legli smo brzo sam zaspao probudio sam se nju sam grlio kita dignuta koja je ispala iz gaca i tik uz nju. Njenu guzu bilo je oko 2ĥ ujutro kad sam se probudio disala je ubrzano i ja sam bila je budna.

Zagrlio sam je i pitao dali spava kita mi je bila na njenoj guzi samo me uhvatila za ruku guzom zamesala i jace prislonila na kitu. Poceo sam da je ljubim po vrati i obrazima sakama da joj stiskam grudi rukom me uhvatila za kitu okrenula se ka meni i rekla mi zelim ga. Spustio ruku pica joj je bila mokra okrenuo sam je ka sebi usne nam se spojile u dug poljubac skinuo sam joj spacacicu a gacice pocepao lagano sam ulazio u nju osetio sam da je nevina polako je podizao i spustao glavuc je bio u nju kada sam naglo usao u nju vrusnula je a ja dobio ono najlepse polako smo vodili ljubav svrsio sam po njoj zatim je okupao bio nezan i pazljiv spavali smo goli ujutro smo ponovili dogovorili se da nema grize savesti uzivali smo u nama. Poceli smo da idemo na nudisticke plaze pricali smo o svemu cak smo u vodi imali sex ucio sam je svemu u krevetu. Poveatak kuci nam je doneo novost raskinula je sa deckom ali se preselila kod mene u sobu cesto vodimo ljubav gledamo pornice zajedno naravno pred svetom tata u kuci muz

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

Stojana 1 min čitanja
Sisanje kurca 4 min čitanja
Sex Losinj 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Stojana 1 min čitanja
incest price tata 2 min čitanja
ljubavnica sexy 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!