Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nedojebana koleginica 1

7 min čitanja
kuhinja seks

Radio sam u velikoj botaničkoj bašti oko dve godine i za to vreme sam se sprijateljio sa mnogim kolegama. Imao sam svega 23 godine i tada sam bio najmlađi u firmi. Bio sam posebno prijateljski nastrojen sa saradnicama, pre svega sa Isidorom, sekretaricom u centralnoj zgradi. Iako dosta starija od mene, imala je specifičnu prijateljsku prirodu koja mi je veoma prijala. Mogli smo da pričamo bukvalno o svemu.

Nedavno smo na pauzama za cigaru Isidora i ja razgovarali o njenom ribnjaku. Isidorin dečko je neki bogat tip, imaju ogromnu kuću i veliki ribnjak. Isidora mi je pričala o ribnjaku i iznela sumnje da neke ribe u njemu nisu dobro. Kao neko ko je pored hortikulture imao dovoljno znanja i o ribama, ponudio sam se da dođem i pogledam posle posla. Isidora je živela oko 20 minuta od moje kuće pa smo dogovorili vreme i tačan datum kada je njoj odgovaralo.

Tog popodneva kada sam stigao, Isidora je otvorila vrata i tada sam je prvi put video van one klasične odeće sa posla. Ovo je bila slatka haljina tamnije nijanse koja se završavala iznad kolena. Pun dekolte uobličio je njene glatke grudi, nisam bio siguran da li nosi grudnjak. Njena plava kosa padala je preko ramena, imala je veoma malo šminke, tek toliko da upotpuni njenu prirodnu lepotu. Te večeri je divno mirisala.

Uvek sam smatrao Isidoru privlačnom ali sam održavao profesionalan/prijateljski odnos. Ja sam nosio tamnije farmerke, duboke patike i neku polo crnu majicu. Isidora mi je pružila ruku i pozvala unutra da mi pokazaže svoju ogromnu kuću. „Da li može piće Nikola?“

„Nisam danas popio kafu a baš bi mi legla.“

„Dečko nije kući?“ – upitao sam dok nam je pripremala piće.

„Toni je trenutno odsutan poslom.“

Tokom druženja u firmi spomenula mi je njegove “važne poslove“, pa sam pretpostavio da radi u nekoj velikoj multinacionalnoj kompaniji. Nije ni čudo što su imali ogromnu kuću. Nastavili smo da ćaskamo malo o poslu i sličnim stvarima. Nekako između redova je više puta spomenula da je njen dečko često odsutan.

„To su neka duža odsustva ili?“ – upitao sam oprezno jer je frustracija bila primetna u njenom glasu.

„Ma da. Zavisi, od dva dana pa i do dve nedelje, zavisi.“

„Auh“, izletelo mi je: „to je baš nezgodno… nadam se da to ne opterećuje vašu vezu.“

„Pa mnogi delovi naše veze pate, ali bila sam svesna toga kada sam ušla sa njim u ovo. Imam udobnost i sve što mogu da zamislim, ali nemam njega svaki dan. Pokušavamo da razgovaramo telefonom kad god on uhvati vremena ali…“ – zastala je. guza haljina

Pročitajte i ...  Moja mama i moj drug Milos

„Ali neke stvari se ne mogu desiti kada je partner udaljen stotine kilometara, jel?“ Nasmejao sam se i ona je potvrdno klimnula glavom.

„U svakom slučaju“, rekla je, prekidajući tišinu: „Hajde da ti pokažem ribnjak?“

Pratio sam je kroz velika drvena vrata i preko travnjaka do praktično mini jezera. Gledao sam je otpozadi dok smo hodali i divio se njenoj figuri. U ovoj odeći njene obline su došle maksimalno do izražaja, njena zaobljenost me je ostavila bez daha. Isidora nije vitka ni debela žena, ona je ona zlatna sredina sa viškom na svim pravim mestima.

Ribe su pokazivale očigledne znake napada određenog parazita. Dok sam zapisivao šta da kupi za tretman, kako da im daje i kada, šetali smo nazad ka kući. „Čoveče kolika kućerina.“ – rekao sam kad smo prišli. „Mora da je prilično usamljeno kada si noću sama u ovoj vili.“

„Nisi svestan koliko. Biću veoma usamljena kada odeš, tako da vreme je sa kafe da pređemo na nešto jače. Šta kažeš na neki dobar viski?“

„Sa zadovoljstvom!“

Sipala nam je popiće i pružila mi čašu. „Hvala ti još jednom što mi praviš društvo, ipak je petak uveče. Sigurno bi bio negde sa društvom… muvao žene i to.“ – nasmejala se.

„Ma jok.“

Isidora me je pogledala i uzela veliki gutljaj viskija. „Gledaj, ja imam izgovor, objasnila sam ti ga više puta. Dakle – petak veče a ja sama – navikla sam. Ali koji je tvoj izgovor?“

„Bio sam u vezi… u ozbiljnijoj vezi do pre par meseci.“, rekao sam. „Nažalost, prekinuli smo.“

„Ha.. žao mi je zbog toga. Dakle, oboje smo na neki način usamljeni?“

„Tako nekako.“

„Ne brini, taj burbon će te zagrejati.“

„Ehh… ja bih radije nešto drugo da me greje.“

Okrenula se, otišla do velikog drvenog stola i lagano sela na njega pre nego me je pogledala prodornim pogledom. Nije bilo jasnog poziva ni ništa, prosto je sedela, stopala su joj se njihala u vazduhu, pila je piće i gledala me. Prišao sam joj i tada je brzo reagovala – uhvatila me je za kaiš i privukla u poljubac.

Nastavili smo mahnito da se ljubimo dok su nam se usta otvarala. Razmenjivali smo pljuvačku preko mokrih razigranih jezika. Isidora me je privukla bliže sebi i otvorila noge tako da sam sada imao bolji pristup. Moje međunožje se zalepilo za njeno. Iako u farmerkama, osetio sam vrelinu njene pičke kroz gaćice.

Pročitajte i ...  Povratak kući svojoj mami

Nema sumnje da je osetila kako moj kurac brzo raste u farmerkama. Isidorina ruka se podigla ispod moje majice i bilo je divno osetiti njene tople ruke na svojoj koži. Ovo zaista nisam očekivao ali nisam se bunio, želeo sam je. Prekinuli smo poljubac kako bi mi skinula majicu preko glave i bacila je na pod. Prešla je rukom preko mojih grudi i nastavila da trlja pičku o mene. Moje ruke su tada otišle da je zgrabe za grudi, osećale su se veće nego što sam zamišljao.

Spustio sam gornji deo haljine i shvatio da je Isidora nosila beli čipkasti grudnjak kroz koji sam mogao da vidim njene bradavice. Dok sam rukama i usnama istraživao njene sjajne sise, ona je otvarala moj kaiš i šlic. „Oohhh Nikola…“ stenjala je dok sam joj grickao sisu. Gurnula je farmerke sa mojih kukova i niz bedra. kuhinja seks

Ona je bila jedna seksualno izgladnela 35-godišnjakinja koje je buljila sa osmehom u moje bokserice. Spustio sam ih, poljubio je duboko i naslonio tvrdu kitu na njene tople gaćice. Mogao sam da osetim vrelinu koja je zračila iz njene pice dok sam je trljao. Nastavio sam da se trljam preko njene klizave pičke dok me je grizla za rame i jecala.

„Molim te“, tiho je stenjala, „jebi me… tako mi trebaš.“

Gurnuvši gaćice dole, one su silom gravitacije pale na pod ispod nas. Pljunuo sam na ruku i utrljao pljuvačku svuda po glavi svog penisa. Raširio sam joj noge i postavio vrh glavića među njene unutrašnje usne. Bila je tako vrela i mokra da sam odmah shvatio da nam ne treba nikakvo pomazivanje.

Gurnuo sam penis samo malo i on je bukvalno usisan u njene tople odaje. Ponovo sam gurnuo i zakopao svoj penis dublje dok je ispuštala jauk koji je bez sumnje ispunio celu kuću. Pičku je opojno stezala i grčila, čineći svaki prodor tesnim i izluđujućim. Moje ruke su je uhvatile za struk i uvukle u sebe. Isidorine ruke bile su bile oko mog vrata i gledala me je u oči dok sam je tucao na njenom skupocenom stolu.

„Jače… molim te, jače…“ molila me je tako tiho a tako erotično. Počeo sam da je jebem jače dok iznenada nije rekla: „Uhhhh … volim tvoj kurac.“

Svaki muškarac se nada da će barem jednom u životu čuti tako nešto. To mi je još više podiglo samopouzdanje i ja sam počeo žešće da se nabijam. Zgrabio sam je jače za kukove i jebao je svom snagom. Sve brže i jače smo se jebali. Mogao sam da osetim kako mi uzvraća svakim udarcem. Moja jaja udaraju o njeno drsko dupe i stvaraju zvuk pornjave i erotike.

Pročitajte i ...  Jebačina sa Školskom Radnicom

Kada sam osetio blagi umor, spustio sam je sa stola i okrenuo je. Ugledavši njeno sočno dupe, ošamario sam ga par puta i ponovo joj nabio kurac duboko, sada pod novim uglom. Zadrhtala su joj kolena i ona je telo i sise spustila na hladnu drvenu ploču stola. Moj penis se osećao neverovatno. Nisam mogao da verujem da me ova seksi žena želi ovoliko. doggy kuhinja

Njene grudi su se rasule po celom stolu dok sam je tucao silno i bez milosti. Scena ispred mene bila je jedna od najnapaljenijih stvari koje sam video. Raskrečena, guzata zauzeta dama, zatvorenih očiju i napaljenog tela. Svršila je na moj kurac i viknula u ekstrazi: „Aaahhhh Nikola… jebi me jače.“ Bila je nezasita.

Ali za sve postoji kraj pa tako i mojoj mladoj izdržljivosti. Moj kurac je počeo da trne i znao sam da ću izgubiti kontrolu. Čvrsto sam je stegnuo za kukove, izvukao kurac i počeo da svršavam na njeno dupe. Bilo je tako dobro; to je bio jedan od najmoćnijih orgazama u mom životu. Nikada nisam bio sa ženom koja je pravila toliku buku kao ona.

Konačno smo stali i uspravili se. „Čoveče… to je bilo .. neverovatno“, rekla je bez daha.

„Ti si kriva Isidora. Tako si jebeno seksi. Žestoko si me napalila.“

„Pa hvala kolega… ni ti nisi bio loš..“ – smeškala se i namigivala mi. „Ne znam za tebe ali ja ću vala još jedan viski. Može?“

„Neka bude dupli.“

Kraj 1. Dela

za 2. Deo klikni Ovde.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Spremna 1 min čitanja
brat sestra price 15 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!