Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Cerka ili Zena 2

2 min čitanja
incest price seks

Jos nije osetila drugi kurac gledamo pornice otvoreno pricamo o svemu goli spavamo vreme polako prolazi dve godine smo u vezi zaljubio sam se u nju a i ona u mene. Ponekad ga i nevadim iz nje za sada vodimo racuna ali nikad se nezna. Resili smo da se preselimo u drugi grad tamo izgradili nama kucu a nase sve prodali sad nam je malo lakse veliki je grad to i ne obracaju paznju na nas ziveli smo pre toga u maloj sredini.

incest price seksBlizila nam se godisnjica zabavljanja 4g kada mi je saopstila da je trudna rodila nam je zdravog sina. Po povratku iz bolnice i njenom punom oporsvku od porodjaja dogovorili se da uzivamo u svemu ugradila je spiralu upoznali smo jedan par sa kojim smo imali razmenu supruga joj kad sam je gledao kako je drugi jebe uzivao sam u pogledu i bio ljubomoran ali i ona je gledala kako ja jebem samo par godina od nje stariju zenu oni dugo nisu znali nista o nama uzivali smo u razmeni partnera. Naravno rekli smo im kad smo bili sigurni u njih dugo godina se druzimo cak smo i kumovi i ona je kasnije rodila.

Mi i dalje zivimo zajedno uzivamo sin unuk raste i dalje delimo postelju ona vodi racuna o meni ja o njima. Slavimo pocetak nase veze i braka koji mi je priredila a isto tako i kumovi slave ponekad nas gledaju i mi njih isto deca rasu vodimo racuna o svemu jako se uzbudim dok je jebem a kaze mi tatice jebi me ja sam ti zena. Samo kum je dobio njenu picu za sada pored mene sinoc mi je saopstila da je ponovo trudna i da ce da rodi jer je dete moje cekamo drugu bebu tek smo 7g u braku. Ja sam imao 18g kad sam nju dobio sada mi radja drugo dete jos uvek je lepa i sexi mnogi je zele a samo ja je imam i naravno povremeno delim sa kumom . Jer kumu Isto jebem vreme polako prolazi sto neznaci nusta a mozda nam donese i svasta rodila mi je zdravu cerku. Uzivamo u svemu u nama jos uvek i najvise oba puta je bio carski rez uska je mada koliko moze biti uska kada je redovno guzim u krevetu je bas dobra dobro zna sve radnje. Kum je jebe u guzu dosta ali ne i ja

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Nove erotske price

incest price tata 2 min čitanja
erotske price sestricina 2 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Spremna 1 min čitanja
brat sestra price 15 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!