Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nedojebana koleginica 2

7 min čitanja
koleginica lizanje

Moja koleginica i ja stajali smo polu-goli i gledali kroz prozor u veliko dvorište i baštu dok smo ispijali piće. Podelili smo cigaretu i smeškali se kao tinejdžeri. „Nikola, to je bilo fantastično. I da se razumemo – uvek sam bila verna u prošlosti. Ali nešto se u meni desilo večeras. Nikada ranije nisam bila tako napaljena.. biće da sam baš nedojebana“, rekla je kroz osmeh.

„Zadovoljstvo je bilo moje Isidora. Ti si neverovatna ljubavnica.“

Prišla je i poljubila me. „Ovo se ne sme nastaviti. Razumeš to, zar ne?“

„Naravno. Ne brini.“

„Ali večeras, samo večeras…“ Poljubila me i zgrabila za dupe. „Okej… moram nešto da ti priznam. Uvek sam se divila tvom dupetu Nikola.“

Uhvatila me je snažno, okrenula i gurnula uz svoj frižider. Spustila mi je farmerke i uzdanula. Bilo je pomalo čudno, nikada nisam doživeo da se neka devojka a kamoli koleginica divi mojoj zadnjici. Razdvojila je moje guzove i odmah sam osetio njen jezik na mom šupku! Ako je do tada bilo malo čudno – sad sam bio totalno šokiran.

Moja nedojebana napaljena koleginica je bukvalno proždirala moje dupe. Nisam znao kako da se ponašam, stiskao sam šupak ali ona ga je probijala jezikom. Malo sam se naguzio i u neverici počeo da upijam nove senzacije. Usledilo je pljuvanje na njega i lagano guranje prsta unutra. „Jebote kako si uzak. Tako sladak čmarić.“ – rekla je Isidora i počela me jebati prstom dok je grickala i lizala moje guzove.

Kada me je potom slobodnom rukom zgrabila za jaja otpozadi, zadrhtao sam. Orgazam koji je bio veoma udaljen, primakao se kao brzi voz. Šta mi je to radila?? Nije bilo bola ali nešto nepoznato izjedalo je moje telo. Priznajem – želeo sam još! „Nabij mi i drugi prst…“ – drhtavo sam rekao.

Rimming i napaljena koleginica.

Kurac mi je bio tako jebeno tvrd da sam morao da ga uhvatim i nadrkavam. Dva njena prsta duboko u mom dupetu dovodila su me do ludila. Nisam imao gde da pobegnem… niti sam želeo. Uživao sam u njenoj sodomiji i sve jače drkao kurac. Ali onda se iznenada podigla, okrenula me i gurnula mi svoj jezik u moja usta. koleginica rimming

Bio je njen red da bude gurnuta uza zid. Moj nebrekli penis pritisnuo se uz njen stomak dok smo se strastveno ljubili. Podigao sam joj nogu i znala je šta želim. Zgrabila je moj penis i udarila ga o svoju mokru pičku pre nego što sam ponovo ušao u nju. Zatvorila oči kad sam je počeo žestoko jebati uza zid.

Pročitajte i ...  Žaklina 1deo zbogom nevinosti

Spustio sam glavu i počeo da joj ližem sise, ali ona je imala druge ideje. Pala je na kolena i zarila nokte u moje dupe. „Jebi me u usta Nikola… jebi me.“ Držao sam joj glavu u rukama i počeo da se zabijam u njeno grlo. Dok mi je gutala kurac, koleginica je trljala pičku i nema sumnje da je u jednom trenutku svršila.

„Uhhh Isidora…“ – rekao sam kada je još jedan ogroman orgazam eksplodirao iz mog penisa.

Ona je brzo izvukla kurac iz usta i sperma je počela da šiklja po njenom licu i sisama. Moje noge su toliko zaklecale da sam pao na pod pored nje. Ležali smo na podu minut ili dva pre nego što je koleginica oslučila da se očisti od sperme. Pomogao sam joj da ustane i doneo joj peškir da se obriše.

„Šta si mi ono uradila?!“

„Svidelo ti se?“

„Nisi svesna koliko!“

Njeno lice je utihnulo: „Toni mi to ne dozvoljava.“

„On izgleda ne zna kakvu sjajnu ljubavnicu ima pored sebe.“

„Izgleda.“ – uzdahnula je duboko i upitala: „Želiš li da prespavaš ovde večeras?“

„Zar nisi rekla da se ovo ne sme nastaviti?“

„Samo jedno veče. Samo večeras, molim te.“

Osmehnuo sam joj se i legli smo u njen bračni krevet. Nikada u životu nisam video toliki krevet, lagano je moglo da stane pet osoba u njega. Moja slatka koleginica je bila iscrpljena pa smo ubrzo zaspali jedno pored drugog.

**

Bešika me je preobudila usred noći i na prstima sam otišao u kupatilo da pišam. Kada sam se vratio i ušuškao, Isidora se otkotrljala do mene i poljubila me u vrat. Poljubio sam je u vrh glave i ubrzo smo se ponovo ljubili. Ne mogu da se setim da sam se ikada sa nekom ženom tako brzo povezao u seksualnom smislu. Kada sam stigao te večeri kod nje, nije mi bilo ni na kraj pameti da će se ovako stvari odvijati. koleginica pušenje

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 1. Deo

Pušenje u sitne sate.

Na moje oduševljenje, Isidorina glava nestala je ispod posteljine i ponovo je počela da liže moj kurac. Oboje smo bili nedojebani i želeli smo istu stvar, a to je bilo da imamo strastvenu noć vrućeg seksa. Isidorino pušenje je bilo vešto i prepuno halapljive želje.

Ovaj put nije bilo vađenja. Nakon pušenja od par minuta, upozorio sam je, ali nije se odvojila. Počela je da prima spermu u usta i da je guta. Još jedno oduševljenje koje je moja koleginica priredila te večeri. „Mmmm… Laku noć“ prošaputala je u mraku pre nego što se sklupčala na mojim grudima i ponovo zaspala. Zaspao sam kao srećan čovek.

**

Sledećeg jutra sam se probudio i čuo Isidoru kako se tušira. Bilo je sedam ujutru i imao sam posao tog jutra u 9. Ušao sam u kupatilo i video njenu siluetu iza mat stakla. Piškio sam i moj kurac je počeo da se stvrdnjava dok sam je gledao. Završila je tuširanje i otvorila vrata kabine. Videla me je i nasmešila se, „Jutro seksi.“

„Jutro lepa“, odgovorio sam, „Poranila si?“

„Htela sam da ti spremim doručak pre nego što odeš na posao.“

„To neće biti potrebno“, rekao sam i privukao je k sebi. Njeno golo mokro telo pritisnulo je moju golu kožu i poljubili smo se. Vrativši se u tuš kabinu, bio je red na mene na padnem na kolena. Moja glava se našla između njenih otvorenih nogu i počeo sam da ližem njenu pičku. Ubrzo je postala veoma mokra i pozvala me da koristim i svoje prste.

„Nabij mi ih Nikola… Želim te duboko.“

Ubrzo su njeni jauci ispunili kupatilo. Prošlo je samo par minuta pre nego što je počela da se grči. Ali želeo sam je da svrši na mom kurcu. Brzo sam se podigao i još jednom zario moj tvrd penis u njenu mokru pičku. „Daaaa“, – zastenjala je i počela da svršava.“ Tucali smo se kao napaljene životinje dok je lagana mlaka voda padala na naša tela. koleginica lizanje

Ukusna napaljena koleginica.

„Tako si jebeno seksi..“ – šapnuo sam joj i zgrabio je za guzu. Polako sam izvadio kurac i nadrkao ga par puta pre nego sam počeo da prskam na njenu pičku. Njen osmeh je bio širok, oči zatvorene a uzdah dubok. Prelepa scena za dobro jutro.

Pročitajte i ...  Nova godina sa mamom

Oblačio sam se dok je ona pripremala jaja za doručak. Smejali smo se i šalili, sećajući se divnih trenutaka koje smo podelili. Izgledala je sjajno gola sa samo peškirom u kosi dok je spremala klopu. Doručkovali smo u dnevnoj sobi kada sam shvatio koliko je sati.

„Moram da idem na posao za 20 minuta.“

„Da… i moja svekrva će uskoro doći sa venčanicom.“ Čim je to rekla zastala je. Shvatila je da se izlanula.

„Venčanicu? Ko se ženi?“

„Ja… ja se udajem. Jebiga, izvini. Želela sam da ti kažem ali… prosto nije došao pravi trenutak.“

„Udaješ se za njega? Imao sam osećaj da vaša veza i nije baš sjajna.“

„Ne bih o tome. Možda neki drugi put.“

Bilo je pomalo čudno kada sam saznao da je moja koleginica bila samo mesec dana od udaje. Na rastanku tog jutra dala mi je kovertu. „Otvori kasnije kad pomisliš na mene“, rekla je. „Vidimo se sutra na poslu.“

Ušao sam u auto i otišao. Bila je to posebna noć i dugo sam je vrteo u glavi. A onda sam se iznenada setio koverte koju mi je koleginica Isidora dala. Vratio sam se do auta, otvorio pretinac i izvukao kovertu. Unutra je bila pozivnica za njenu svadbu. Nisam znao šta da mislim o tome… ali sam odlučio da odem na njeno venčanje.

Kraj 2. Dela.

za 1. Deo klikni Ovde.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Spremna 1 min čitanja
brat sestra price 15 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!