Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Snajka

erotske price snajka

erotske price snajkaBrat me pozvao da upoznam njegovu buducu zenu oni zive u gradu ja na selu. Posle dedine smrti ja sam otisao na selo a brat kojem je isla skola na fax tu je i upoznao nju. Brzo sam stigao u roditeljsku kucu i upoznao Anu lepu buducu snajku, pricali su o svadbi terminu i svemu sve je bilo popunjeno dao sam im predlog satre kod mene sto su i prihvatili. Kod mene su dosli sve da vide da se pomogne i tako da se uredi. Veliko dvoriste ali mora se sve sloziti urediti dosli su jednog jutra i polako smo poceli da sredjujeno stizale su razne stvari kada su brata pozvali da ode do firme imaju problem. Snajka i ja smo cekali da donesu satru stolove sve.

Gledao sam je bila je izazovna a kako smo ostali sami i slobodna u prici i svemu izazivala je svakim pokretom. Toliko sam se napalio da sam je jednog momenta uhvatio za dupe gurnuo preko stola i naslonio ga na nju. Guzom je malo zamesala izvadio sam ga napolje podigao pomerio gace i naslonijo je na usnice lagano je glavic usao u nju samo je rekla to. Ulazio sam u nju polako kad joj je usao ceo polako sam je jebo jace sam obdaren sva je drhtala dozivela je snazan orgazam jedan pa ubrzo i drugi zatim sam i ja u nju punio. Cedila ga je picinim misicima, cula se kapija brzo sam ga vratio u gace i izasao napolje a ona otisla u kupatilo.

Dovezli su satru poceli da je montiraju ona nije izlazila napolje kada su majstori otisli bilo je vec vece vecerali smo kad ju je pozvao brat i rekao da nece doci da mora i sutra da ostane da sredi u firmi problem sa nekom masinom. Mi smo se istusirali pozvao sam je u sobu kod mene vodili smo ljubav hvalila je moj kurac kako joj prija njegova velicina znao sam da je bratov mnogo manji. Svadba je protekla u najboljem redu uskoro sam cuo da je i snajka trudna kad se porodila rekla mi je da sam dobio sina cesto bi dolazila kod mene jer smo relativno blizu nasa tajna veza traje kad god bi ja imao neki veci posao dolazila je i da spava kod mene naravno da iz nje ne vadim nikad idem i ja kod njih

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!