Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Vodic za Savrseno lizanje picke i Obostrani uzitak

lizanje picke lepa

Oralni seks, u nasem slucaju lizanje picke – je intimni cin koji zahteva dobru komunikaciju, postovanje i saglasnost izmedju partnera. Kada je u pitanju pruzanje oralnog zadovoljstva, postoje razlicite tehnike i pristupi koji se mogu prilagoditi zeljama oba partnera. Svaka vagina je drugacija, svaka zena je razlicita, zato morate sagledati sve aspekte pre nego se bacite na samo lizanje.

1. Komunikacija je kljuc kod lizanje picke.lizanje picke baba

Pre nego se upustite u bilo kakav intimni cin, vazno je razgovarati sa svojom partnerkom o njenim zeljama, granicama, osecanjima. Otvorena komunikacija doprinosi stvaranju prijatne i opustene atmosfere, a partneri mogu jasno izraziti sta im prija ili ne prija. Pitanja poput „Da li ti ovo prija?“ ili „Kako se osecas?“ mogu pomoci da oboje uzivate u iskustvu. Nije dovoljno samo se baciti na lizanje picke, potrebno je mnogo vise od toga.

2. Krenite polako i sa paznjom.

Pristup oralnom seksu treba biti postepen. Kljucno je osluskivati partnera i pratiti njegove reakcije. Zapocni polako, sa laganim dodirima i poljupcima, stvarajuci tenziju i uzbudjenje. Postoji mnogo erogenih zona, pa nije potrebno fokusirati se iskljucivo na genitalije i klitoris. Istrazivanje celog tela moze doprineti vecem uzivanju. Tu mislimo na vrat, usnu resicu, usne, bradavice i grudi, butine, stopala, guzu i slicno.

3. Tehnike i varijacije za savrseno lizanje picke.

Oralni seks moze ukljucivati razlicite tehnike, a svako telo je razlicito, pa je vazno biti prilagodljiv. Evo nekoliko opstih smernica: Kontakt jezikom. Lagani, kruzni pokreti jezikom cesto su prijatni, a kako se partnerka opusta, ritam i pritisak mogu da se menjaju. Nekima prijaju lagani dodiri, dok druge preferiraju intenzivnije stimulacije.

Ruke u akciji. Pored jezika, ruke mogu biti vazan deo oralnog seksa. Kombinovanjem dodira prstima s pokretima jezika, stvara se dodatna stimulacija i dinamika. Kada se kaze – lizanje picke, ne misli se samo usko na jezik. Upotrebite i ostale delove svog tela za stimulisanje.

Pročitajte i ...  Viagra - Da Stoji Čvršće i Duže

Pracenje reakcija tela. Nema jedne univerzalne „tehnike“ koja funkcionise za sve. Zato je vazno pratiti govor tela i njene zvucne reakcije kako biste videli sta joj prija u datom trenutku. Pratite osetljive delove kao sto su klitoris, usmine, vaginalni otvor i okolina.

4. Raznolikost poza.

Postoje razlicite poze koje mogu uciniti lizanje picke prijatnijim za oba partnera. Neke od popularnih poza ukljucuju: Lezanje na

lizanje picke sisata

ledjima. Partnerka lezi na ledjima, sto omogucava opustenost i lakocu pristupa. Ova poza je cesto najudobnija.

Sedenje na ivici kreveta. Ova poza omogucava lak pristup i pruza vise kontrole osobi koja pruza oralni seks, a moze biti intimna i stimulativna.

Poza 69. Ova poza omogucava da oba partnera istovremeno pruzaju i primaju oralno zadovoljstvo, sto moze biti uzbudljivo iskustvo, ali zahteva sinhronizaciju.

5. Slatko lizanje picke, higijena i granice.

Jedna od najvaznijih stvari u bilo kom intimnom cinu, ukljucujuci oralni seks, jeste postovanje granica i osecanja oba partnera. Ako bilo sta postane neprijatno ili bolno, vazno je odmah stati i razgovarati. Saglasnost je kljucna u svakom koraku.

Briga o licnoj higijeni i zdravlju je vazna za ugodan i siguran intimni odnos, posebno za lizanje picke. Pre oralnog seksa, preporucuje se tusiranje ili osvezavanje. Takodje, zastita od polno prenosivih bolesti, kao sto je koriscenje specijalnih kondoma, moze doprineti sigurnosti oba partnera.

Zakljucak – lizanje picke, kao i svaki drugi aspekt intimnog odnosa, zahteva komunikaciju, medjusobno postovanje i razumevanje potreba oba partnera. Prilagodljivost i paznja prema partnerovim zeljama i osecanjima su kljucni za uzivanje u ovom intimnom cinu. Vazno je fokusirati se na uzajamno zadovoljstvo, sigurnost i stvaranje prijatnog i opustenog okruzenja za oba partnera.

IZVOR: debeljuce.net

Please complete the required fields.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!