Kategorije: Teen priče

Mamin novi dečko 2 Deo

Naredn dani i nedelje bili su mnogo bolji i zanimljiviji u mom životu, Mamin novi dečko bio je divan. Mami je kupovao poklone a meni poslastice i nastavio je sa komplimentima. Imali smo svaki vikend večere kod nas kući i pričali o svemu. Naravno, ja bih posle toga do kasno u noć drkala pičku i maštala o njemu. Masturbirala sam više nego ikada.

Uzbuđenje je još više raslo što se bližio moj rođendan. Nisam planirala ništa veliko, samo opušteno žensko veče sa par mojih najboljih prijateljica. Ipak, želela sam da kupim haljinu koja će biti savršena! Sve je bilo spremno za šoping sa mamom u subotu, ali…

„Kako misliš moraš na posao???“

„Izvini dušo, nešto je iskrslo i potrebna sam im danas. Ima vremena do rođendana, ićemo u kupovinu, obećavam.“

Šizela sam! Danima sam planirala a mama me je sada ladno ispalila. Dok smo urlale i svađale se, Milan je pokucao na vrata. Ušao je unutra i zatekao napetu atmosferu. Bila sam jebeno besna i crvena u licu dok je mama pokušavala da se opravda, bez uspeha.

„Dame moje, jel je sve u redu?“

„Nije u redu! Mama me je ispalila!“

„Dušo, nije tako. Ovo ne mogu da odložim, žao mi je zaista.“

„Mogu li ja nekako da pomognem?“

Moja mama se okrenula ka svom dečku koji se smeškao pored nje. „Zapravooo… mogao bi. Danas nemaš nekih obaveza, zar ne?“

„MAMA!“ – viknula sam i povukla je sa strane. „Šta to radiš??“ – probala sam da šapućem. „On je muškarac. Ne razume se u haljine. Ti mi trebaš.“

„Draga, začudila bi se kakav ukus ima. Sećaš se one crvene haljine što si mi pohvalila ono veče? E pa on mi ju je kupio. Sam je otišao i izabrao. A kako mi stoji a?“

„On ju je sam izabrao i kupio?“

„Da. Veruj mi, on je ozbiljno dobar u tome.“

Pogledala sam preko ramena i pogledala ga dok se češkao po glavi zbunjeno. Zar je moguće da je toliko moćan da čak ima dobar ukus i za žensku odeću? Oduvek sam mislila da muškarci ne samo da nemaju pojma nego i mrze šoping. A evo njega, Mamin novi dečko sposoban da odabere prefinjene krpice.

„Jesi sigurna mama?“

„Apsolutno.“ Okrenula se ka Milanu, prišla i nešto mu šapnula.

„Sa zadovoljstvom.“ – rekao je gledajući u moje oči… u moju dušu. Naježila sam se.

**

Nakon što smo povezli mamu na posao, uputili smo se u sam centar grada. Šetnja kroz masu ljudi sa najzgodnijim frajerom učinilo me je ponosnom. Moj ego je bio visoko do neba i samouvereno sam šetkala pored njega. Praktično sve žene i devojke su bacale poglede ka njemu ali mogle su samo da mi pljunu pod prozor. Tog dana on je bio fokusiran samo na mene.

„Ovo je baš skup butik.“

„Ne brini za to, ja častim. Hajdemo unutra.“

Mamin novi dečko je sve znao.

Kada je počeo da opisuje haljine koje smo birali, pala sam na dupe. On se razumeo u svakakva sranja poput vrste materijala, kroja i boje. Bila sam očarana i na trenutak sam i zaboravila zašto smo došli. Samo sam ga slušala i divila mu se. Odabrali smo tri modela i došao je trenutak da se sklonim u kabinu za presvlačenje.

Skinuvši se u donji veš odmah sam osetila sebe. Bila sam mokra, moje gaćice imale su jasno vidljivu fleku od sokova koji su cureli iz mene. Prva haljina bila je prilično skupa i veoma crvena. Pritiskala je moje sise i dupe na čudan način. Udahnula sam duboko i izašla iz kabine gde je sedeo Mamin novi dečko. Pogledao me je i zanemeo.

„Šta je bilo? Debela sam u noj a? Znala sam.“

„Ne. Ne, nikako. Ti si… prelepa. Molim te, prošetaj malo. Okreni se. Pokaži mi kako je nosiš.“

Dok sam šetkala i pozirala pred njim nervoza me je lomila. Crvenela sam se u jarko crvenoj haljini ali sam pritom bila i prilično uzbuđena. Njegove oči se nisu skidale sa mene. Išle su od glave do prete, preko mojih grudi guze i oblina. Niko me nikada nije tako gledao.

„Definitivno je stvorena za tebe. Naravno moraćemo tašnicu i cipele uz njih.“

„Da probam i druge dve?“

„Obavezno.“

Sledeća sivkasta haljina bila je nešto kraća. Dok sam pozirala pred njim povremeno sam spuštala suknju niže, plašeći se da mi ne vidi gaćice. „Ova je prekratka.“ – rekla sam i oboje smo se zasmejali.

„Malo je možda… nezgodnija. Stoji ti ekstra ali mislim da tvoja mama ne bi bila presrećna.“ – namignuo mi je.

Roza i poslednja haljina bila je dugačka, praktično se vukla po podu. Bila je zaista lepa ali i previše elegantna za opušteni izlazak i večeru sa drugaricama. Tako da smo se odlučili za prvu. „Milane… volela bih još jednom da je obučem, čisto da potvrdimo da je to to.“

„Jedva čekam da te vidim ponovo u njoj.“

Te njegove reči kao da su me ubole u pičku. Obukla sam je, namestila i izašla. Šetajući za njega, videla sam ga kako drži preslatke tamne štikle. „Dođi da ih probaš.“ – rekao je i pokazao prstom da mu priđem. Kleknuo je ispred mene i polako mi obuvao cipele. Noga mi je bila tako podignuta da je verovatno mogao da vidi moje gaćice. Ako ih i nije video, sigurna sam da je mogao da ih oseti.

Kada je završio sa drugom, osetila sam njegove prste na listu moje noge. Nisam sigurna da li je to bilo slučajno ali je poslalo trnce niz moju kičmu. „Prošetaj sada za mene.“ Učinila sam baš to. I uživala sam. Mamin novi dečko je sve vreme pratio moje korake i sa odobravanjem klimao glavom. To je bilo to – savršeno!

Presvukla sam se i izašla iz kabine gde nas je čekala prodavačica da uzme stvari i spakuje ih. Sedeo je u fotelji i kada je ponovo rekao koliko sam lepa – ja sam poletela! Dok sam shvatila šta se dešava, bila sam u njegovom krilu, moje usne na njegovima. Kad sam se osvestila, brzo sam se povukla i zacrvenela!

„Ja, ja, ja…“ – mucala sam. „Nisam htela, ja, ja, ja…“

„Šššš… u redu je.“ – njegov osmeh me je malo opustio ali… nešto drugo me je ponovo trglo. Bukvalno! Sedeći na njemu, osetila sam kako mu se kurac trza. Oči su mi se raširile i ostala sam skamenjena. Znam da sam trebala odmah da siđem sa njega ali jednostavno nisam mogla.

„Jel je to?“

„Izvini.“ – polako me je pomerio i sada je moja guza bila na njegovim kolenima. „Poljubac je kriv.“

„Poljubac?“

„Poljubac utiče na mene, ne mogu to da kontrolišem. Još jednom – izvini. Uostalom, siguran sam da si ljubila mnoge momke i da si videla i doživela isto.“

Ćutala sam neko vreme i gledala u njega. A onda sam rekla najtiše moguće: „Nikada nisam videla… uživo.“

Bio je zatečen. „Nisi nikada videla… uživo? Ti si… devica?“ Nisam odgovorila. „Tako lepa a tako nevina.“

„Ja uopšte nisam toliko lepa. Ne treba to stalno da mi govoriš.“

„Suzana, ja ne znam kakvo ti ogledalo imaš, ali danas u centru ni jedna ti nije bila ni blizu. A što se tiče onoga… sigurno imaš neku igračku koja je slična pravom.“

Opet sam ćutala.

„Nemaš dildo?“ – Mamin novi dečko je iznenada dodao.

Toliko sam se uplašila jer je to rekao preglasno da sam ga ošamarila po usnama. „Ćuti budalo jedna!“

Naše smejanje je tada počelo i nije završilo dobra dva minuta. „Nasilje nikada nije rešenje hahaha… Ali… masturbiraš zar ne?“

„Naravno.“ – priznala sam, i dalje sa osmehom na licu. „Nisam videla pravog a volela bih da mi ga pokažeš.“

Šta?? Kako je to moglo da mi izleti iz usta!? Pogledala sam ga i pitala: „Jesam li ja to rekla naglas??“

On se nasmejao i rekao: „Jesi dušo. Ali mislim da bi to ipak bilo previše.“

**

Mama je to veče kada je došla sa posla bila oduševljena mojom haljinom i cipelama. Obukla sam se i prošetala kućom dok je ona aplaudirala i ponosno me hvalila. U sred te naše male modne revije pojavio se i Milan. Pozdravio nas je sa sve velikim kesama koje je držao u ruci.

„Spremna?“ – pitao je moju majku.

„Joj dragi izvini ali tek sam stigla. Morala bih se otuširati i srediti. Maksimalno četrdeset i pet minuta!“ – odjurila je u kupatilo a ja sam otišla u sobu da se presvučem u laganu pidžamu. Nekih desetak minuta kasnije, smestila sam se na krevet kada je Milan pokucao na vrata.

„Imaš li koji minut?“ – provirio je i upitao.

„Naravno. Uđi.“

Seo je na krevet pored mene i podigao kese koje je nosio sa sobom. „Ovo nikako ne smeš da kažeš mami. Jasno?“ Klimnula sam glavom i umalo nisam vrisnula kada sam videla šta mi je doneo. Kupio je one dve druge haljine, kao i još jedan par cipela. Skočila sam mu u naručje i izljubila ga po celom licu.

„Obožavam te! Ali, to je tako skupo. Nisi trebao!“

„Mesec je bio veoma uspešan. Uostalom, zaslužila si. Ali nije to sve.“ Izvadio je jednu crnu kutiju i otvorio je. Pred mojim očima našao se jedan lep kurac. Manji i ne tako debeo, da sam ga videla na slici ne bih ni znala da je silikonski. Imao je savršenu teksturu, boju i lažna jaja. Ponovo sam ostala bez teksta.

„Z-za mene?“

„Da. Ali ne zaboravi – mami ništa ne pominji.“

„Obećavam.“ Uzela sam dildo u ruku i oduševila se. Bio je bukvalno savršen. „Kako je… mekan a opet nekako čvrst.“

„Drago mi je da ti se sviđa.“ – ustao je, poljubio me u obraz i krenuo ka vratima. Ipak, kada je uhvatio kvaku, zastao je. Okrenuo se ka meni i krenuo nazad ka krevetu, nešto ga je mučilo, to je bilo jasno. „Znaš Suzana… razmišljao sam danas. Ti si tako sjajna i… proosto ne mogu da verujem da ga još uvek nisi videla uživo.“

Srce mi je ubrzalo. Dlanovi odmah postali znojavi. A pička? Ufff pička mi je gorela! Gledala sam ovog savršenog tipa kako polako otkopčava svoj šlic. Da li će Mamin novi dečko da mi pokaže svoj kurac??? Odgovor je usledio posle par sekundi. Farke su mu pale do članaka i ugledala sam ogromnu izbočinu u gaćama. Išla je sve do pojasa i praktično je vidio vrhom.

„Ti si… tako… velik.“ – disala sam na škrge.

„Malo možda veći od tvoje nove igračke.“ – zakikotao se i lagano sklonio bokserice u stranu. Stajao je ravno, tvrdo, pulsirajuće, okružen sitnim jedva vidljivim dlačicama. Jaja masivna i naborane kože, stajala su visoko i nabreklo. On je bio veoma uzbuđen, bio je u punoj erekciji.

„Ja.. ja… ne znam šta bih rekla.“

„Shvatiću to kao kompliment.“

„Ali ti si tvrd.“

Mamin novi dečko je bio Velik!

„Da, lepo si to primetila.“ – ponovo se zakikotao. „Gledajući te kako držiš taj dildo… Suzana, nemoj da ti se objašnjavam, ja sam ipak muškarac.“

„I to kakav. Uvek sam se pitala…“ – zaćutala sam.

„Šta to? Reci mi.“ – prišao mi je i sada sam osetila snažan muževan miris njegovog kurca.

„Kada se mazim ja često zamišljam kakvog je ukusa. Da li fino ili…“

Milan je prstima prešao preko glavića koji je cureo i pružio mi mokre prste uz reči: „Probaj pa ćeš znati.“

Nedovoljno hrabra ali ipak jebeno napaljena, ispezila sam jezik i dotakla njegove prste. Pokupila sam njegove sokove, olizala mu prste i unela jezik u usta. Kunem se da sam osetila mali orgazam u pički kada sam progutala. Milan je polako i diskretno drkao kurac dok me je gledao kako upijam njegove ukuse.

„Kada masturbiraš, da li nekada zamišljaš da pušiš kurac?“ – otvoreno me je pitao.

„Da. Često. Skoro uvek, ali… ne ovoliki. Ne bih znala šta da radim sa njim.“

On je povukao kožicu koliko je mogao i pokazao mi mesto gde se glava spaja sa telom. „Ovaj deo tu, on je najosetljivi. Nema potrebe da ga guraš celog ako se plašiš. Dovoljno je da ližeš i sisaš glavu. Veruj mi, to je dobar savet.“

„Ovaj deo?“ – prišla sam i sočnu glavu njegovog kurca smestila sam među usne. Glasno je zastenjao i uhvatio se za moju glavu.

„Aaaahhh… da. Da, baš tamo.“

Nisam znala šta radim ali sisala sam njegov glavić i lizala ga kako sam osetila da treba. On je stenjao, jecao, grčio se. Prsti su mu se upleli u mojoj kosi dok se naprezao. Ja sam ruku spustila u gaćice i bilo je dovoljno samo da se dotaknem i da svršim! Dok sam stenjala punim ustima, pomerila sam se tako da sam mogla da mu uhvatim i jaja. Stisak njegove ruke u kosi se pojačao.

„Stisni ih jače Suzana. Stegni jaja rukom.“ – molio je kroz šapat a ja sam upravo to uradila. Cvilio je, izvijao se. Bilo je neverovatno da tako mala devojka poput mene kontroliše tolikog čoveka držeći ga za jaja. Vukla sam ih i okretala, Mamin novi dečko bio je na ivici. „Ja ću… ja ću…“

Izvukao se iz mene i naprasno počeo da eruptira. Mlaz je pogodio moj donji deo pidžame pre nego je uspeo da se pomeri i nastavi da prska po mom krevetu. Vrela tečnost je bila praćena mojim radoznalim očima. Bila sam hipnotisana sve dok napokon nije završio. Dahtao je kada smo čuli vrata kupatila. Morao je brzo da vrati kitu u pantalone.

Kraj 2. Dela

klikni OVDE za 1 deo.

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Uspešna doktorica traži avanturistu – jesi li spreman za izazov?

Uspešna doktorica traži avanturistu – jesi li spreman za izazov? Sex Oglas: Poznata i uspešna…

9 sati ranije

Stara koka

Do svoje 24te godine, u seksu sam toliko stvari probao, da vise nisam znao sta…

9 sati ranije

Matorka – sisate tete

Kada kazu da su zene kao vino – sto starije to bolje – znaj da…

1 dan ranije

Zašto su transice za seks toliko Hot?

Pitanje privlačnosti je subjektivno i varira od osobe do osobe, ali transice za seks su…

2 dana ranije

35-godišnja razvedena dama iz Karlovca traži avanturu – spremna za novi početak!

Razvedena žena iz Karlovca, 35 godina, s raskošnim oblinama, tražim avanturu i uzbuđenje kako bih…

2 dana ranije

Rođak me rasturio kurcem

Da ne dužim ,dugo nisam bio kod ujaka na selu pa se rođak Nikola i…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.