Noć Veštica 2. Deo – Izgubljena nevinost

Kada sam došla k sebi, bila sam sama i polu gola a Noć Veštica je bila u punom jeku. U roku od nekoliko minuta nakon mog buđenja, Leo se vratio u sobu sa pobedničkim osmehom. Pomogao mi je da sednem i prislonio mi čašu na usne. Kada sam počela da pijem, shvatila sam da je to još jedan viski/kola koktel.

„To će isprati moju spermu iz tvojih usta. Marinko je prilično pijan i uspeo sam da uzmem ključ od njega. Hajde da skinemo ove lisice.“ Nagnula sam se napred da mu dam pristup lisicama dok mi je glava zaplivala od posledica pića. Čim su mi ruke oslobođene, Leo me je pogledao. Široko se osmehnuo i krenuo da skida svoju odeću.

„Leo, bilo je dosta za večeras.“

„Molim te, još samo malo.“ Počeo je da me ljubi po vratu i gricka ušne resice, od čega sam se naježila po celom telu. „Imaš li pojma koliko dugo sam želeo da jebem MILF kao što si ti?“ prošaputao je. „Ne mogu ni da izbrojim koliko sam puta masturbirao dok sam te posmatrao u dvorištu.“

Nastavio je da klizi niz moje telo sve dok nije bio između mojih nogu sa licem kod moje pice. Bio je toliko blizu da sam mogla da osetim njegov dah na sebi dok je pričao. Osetila sam kako njegovi prsti nežno miluju moje usne. Navukao je malo vlage sa unutrašnjih usana na spoljašnje i polako me zadirkivao.

„U redu je Leo… laska mi što ti se sviđam ali.. ja sam udata žena. Marinko bi mogao svaki momenat da naiđe.“

Noć Veštica ispunjena grehom.

Zgrčila sam se kada je jezikom prešao preko moje pičke. Nisam mogla da odolim snažnom uzbuđenju koje je izazivao u meni. A onda se zaleteo i počeo žestoko da mi jede pičku! Povukla sam noge, stegnula mišiće butina i pripremila se za orgazam. Ali je Leo odjednom prestao da me dodiruje.

„U pravu si… Ne bi želeli da moja mama ili tvoj muž uđu i pronađu nas ovakve, zar ne?“

„Koji kurac?“ – uzjebano sam rekla. „Jebi se. Dovedeš me do ivice i onda staneš? To nije način na koji trebaš da se ponašaš sa ženom.“

Zlokoban osmeh mu je preleteo sa lica i on je vratio geg u moja usta i uhvatio me za ruke. Posteljinom sa kreveta vezao mi je ruke iznad glave za krevet i počeo da me šamara kitom po licu. „Izvini… neće mi se to više ponoviti. Nije u redu da ti ne dozvolim da svršiš komšinice. Ova Noć Veštica će biti nezaboravna.“

Spustio se i njegov penis je trljao moj klitoris. Lupkao je glavićem preko mojih usmina i ja sam sve više drhtala. Nisam mogla razgovetno da pričam od gega ali vikala sam da me jebe. Kad mi ga je nabio, spustio je telo preko mene i počeo da me ljubi i liže po celom licu. Svršila sam skoro odmah, ali Leo je nastavio sa svojim mahnitim napadima koji me je doveo do novih visina.

Tako me je snažno jebao da je ceo krevet počeo da se trese. Ruke su me bolele tako podignute, cela sam bila napeta čekajući novi orgazam. Kada sam ga čula kako grca, znala sam da će svršiti i krenula sam za njim u blaženstvo. Orgazmi su nam bili snažni i dugi, a moja pička bila je preplavljena mladom vrelom spermom.

**

Bio je u pravu, moj muž je bio jebeno pijan a Noć Veštica je prerasla u ludu pijanu žurku. Prihvatila sam novu stvarnost i pridružila se ljudima u piću i plesu. Nisam imala lisice i geg u ustima pošto me je Leo oslobodio a mom mužu nije više bilo bitno. Plesala sam uz ritme muzike i odlučila da prosto uživam.

Sve je bilo super dok nisam osetila nečije telo uz mene i reči: „Da li te Marinko ikada jebe u dupe?“ Dahtao je Leo i plesao uz mene.

Okreula sam se, nasmejala i odgovorila: „Nije nikada… jer ja ne želim. Nikada to nisam tražila od njega. Potpuno sam nevina u guzu.“

„Šteta… mada me loži tvoja nevinost… imaš prelepu guzu.“ – nastavio je da šapuće. „Drkao sam stotinu puta na fantaziju da te jebem u dupe.“ – namignuo mi je i udaljio se.

Primetila sam da je otišao u sobu na kraju hodnika. Nastavila sam da plešem i došla do svog muža. „Dragi, mislim da je vreme da krenemo.“

„Da krenemo?? Ljubavi tek se zahuktalo… jesi probala ovaj konjak? Jebe mame… uzmi malo.“ Nudio mi je piće ali sam odbila i udaljila se, shvativši da više nije ni za kurac. Plesala sam i ćaskala sa ljudima, ali mi je pogled sve češće išao ka toj tajanstvenoj sobi. Moja pička je i dalje imala delove sperme od mog mlade komšije. Osećala sam se veoma prljavo u najboljem mogućem smislu.

Radoznalost je preovladala.

Osmatrala sam ljude i polako se kretala kroz hodnik. Shvativši da me niko ne vidi, ušla sam unutra. Leo je baš rizikovao, iako je bila Noć Veštica i svi pijani, sedeo je na ivici kreveta i drkao kurac! Oči su mu se zacaklile. Gledao me je u oči i podigao lisice i geg koji su bili pored njega. Prišla sam mu zavodljivo, uzela lisice i rekla mu: „Nećemo geg. Želim da me jebeš u usta Leo.“

Okrenula sam se, vezao mi je ruke iza leđa, a potom sam pala na kolena. „Može… Uzmi me u usta i spremi me za tvoju guzu.“ Njegov tvrdi mladi penis je pulsirao otkucajima njegovog srca dok ga je pritiskao na moje usne. Ovaj put je to učinio polako i lagano, usmeravajući me da sisam i ližem, povremeno ulazeći do grla. Sve vreme je gledao u moje lice i smeškao mi se dok je gledao.

Kada mu je konačno bilo dosta, izvukao se i pomerio između mojih raširenih nogu. Protrljao je svoj mokri kurac gore-dole po mom međunožju. Kada je dotakao glavićem moj šupak, strah me je celu obuzeo. Bila sam na leđima širom otvorena za njega. Nagnuo se i počeo da me ljubi jezikom dok je nastavio da pipka moj anus glavićem.

Ali je na moje iznenađenje pomerio kurac i nabio mi ga do jaja u pičku. Ovo je bila skoro prevelika stimulacija i počela sam da se migoljim i stenjem. „Ja nisam negativac… ako ne daš guzu, ja to poštujem.“ Rekavši to, izašao je iz pičke i tako mokar ponovo se trljao o moj šupak. Testirao me je i uspevalo mu je… moja želja je rasla. Lutala sam na ivici i on je to znao.

Nalet zadovoljstva je prošao kroz mene kada mi ga je ponovo naglo zabio u pičku. Iznova i iznova sam stezala mišiće, iznova i iznova osećala nove nalete uzbuđenja. I ne samo to – radozalost i znatiželju. Pogledala sam tog mladog jebača i rekla: „Neka ova Noć Veštica bude rušenje svih granica. Daj mi taj kurac Leo, gurni ga u moje dupe!“

Ozaren, Leo je počeo odmah da se probija kroz moj uski sfinkter. Bilo je naporno, bolno, drugačije. Ali kada je njegov glavić prošao prvu barijeru, sve je nestalo. Ostalo je čisto najčistije zadovoljstvo! Prvih nekoliko minuta je samo bilo ispipavanje terena, blagi pokreti, grčenje, navikavanje. Ali kada me je pomerio, premestio i nabio ga najdublje moguće – zacvilela sam.

Noć Veštica za nezaborav!

Krenuo je divljački da me jebe! Životinjski krici su cureli iz mene. Da nije bila tako glasna muzika sigurno bi me ceo komšiluk čuo. Gurao je svoje prste u moju pičku a kurac u šupak i nije stao sve dok nisam doživela najjači orgazam u životu. Stezajući ga još više, ni on nije izdržao. Počeo je da puca i da me puni, tresući se i dahćući.

**

U tom trenutku sam videla da sat pored kreveta pokazuje 2:00. Bilo je vreme da nađem muža i da krenemo kući. Leo mi je uzeo gaćice ko trofej da se seća te Noć Veštice. Čak i posle svega, osećala sam se malo čudno dok sam se oblačila pred mojim komšijom tinejdžerom. On je posmatrao svaki moj pokret. Kada sam završila, Leo je prišao do mene i zadao mi još jedan duboki francuski poljubac.

Kada je ponovo počeo da me opipava, odgurnula sam ga. „Moram da nađem muža i da krenemo kući.“

Zatekla sam Marinka onesvešćenog na kauču. Protresla sam ga, ali on je bio komiran pa sam zatražila pomoć jednog od naših prijatelja. Smestili smo ga u našu dnevnu sobu da hrče a ja sam nakon tuširanja lega u krevet.

Između bolnih mišića i seksi snova, imala sam nemirnu noć. Bila sam i dalje u krevetu sutradan u podne kada se Marinko pojavio. Znajući koliko je bio pijan, rekla sam mu da smo ga uneli i ostavili na kauču. Nije se sećao mnogo toga šta se dogodilo posle 23h, tako da nisam morala da brinem. Uzdahnula sam i osmehnula se…

KRAJ!

Prvi deo priče je Ovde.

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Tražim ljubavnika

Vrlo je jednostavno – želim pronaći ljubavnika koji će uvijek biti spreman udovoljiti mi kada…

9 sati ranije

Sočan kurac njegovog oca 2

Nakon nekoliko burnih nedelja zamišljanja i drkanja na Sočan kurac tate od mog dečka, javila…

9 sati ranije

Slobodna duša kraj mora traži saputnika za šetnje

Slobodna duša kraj mora traži saputnika za šetnje Sex Oglasnik: “Negdje uz more, volim šetnje…

2 dana ranije

Sestricina I more 3

Preselila se kod mene zivimo kao bracni par uzivamo i radimo pomaze mi oko mog…

2 dana ranije

Neiskusna 18god

Možda sam ovdje zalutala ali dugo sam skupljala hrabrost za ovo. Ne želim pričati o…

2 dana ranije

Sočan kurac njegovog oca 1

Kada sam imala devetnaest godina, počela sam da izlazim sa Aleksandrom, u to vreme živeo…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.