Priznajem – moja ćerka je Drolja! 3

Sve je delovalo idilično, baš kao bajka… ali je kratko trajalo. Kao ljubitelj svih muzičkih pravaca, u glavi mi se motala pesma – kada riba drolja postane, ona drolja ostaje zauvek. Ko zna – razumeće. Nekoliko dana nije ni dolazila kući. Bio sam na ivici da prijavim čak i njen nestanak ali povremeno bi mi poslala poruku da je sve ok i da će doći.

Poznavao sam to njeno pisanje a posebno kada bi mi poslala glasovne poruke – bila je pijana. Noći sam provodio u svojim audio porukicama, pričao joj da je lepa, najlepša. Da je pametna, da treba da dođe kući i da je volim. Patio sam ali nisam poznavao njeno društvo i nisam znao gde da je tražim.

„Da nije možda Dragana navraćala kod tebe?“ – pozvao sam bivšu i upitao je tužnim tonom.

„Šta je bilo? Počela je po starom a? Znala sam. Ne kažem, umalo me nije prevarila sa onim svojim novim ponašanjem… ali kratko je to trajalo. Nije dolazila, nije zvala, ne znam gde je.“

Svet mi se srušio. Više nisam pio samo noću već i danju. Dvadeset četiri časa kako smo se čuli porukom. Ozbiljno sam brinuo i morao sam nešto da učinim. Odlučio sam da se otreznim i saberem. Uspeo sam i da zaspim te večeri a ujutru sam se istuširao, obrijao, ponovo sam ličio na čoveka a ne na zombija.

Seo sam u kola i napravio nekoliko krugova po gradu, svraćajući do onih njenih prijateljica koje sam poznavao. Ni jedna od njih nije znala gde je niti gde bi mogla biti. Sati su prolazili a moja nervoza je sve više rasla. Osećao sam se bespomoćno. Falio mi je njen glas, njen pogled i njen dodir. Njene usne, njene obline i ta predivna kosa.

Sedeo sam u kolima i maštao o njoj kada sam iznenada dobio poruku. Poruka je bila kratka, pisalo je – tata dođi po mene – uz adresu koja mi je bila potpuno nepoznata. Ukucao sam u navigaciju i dao gas! Dotična adresa bila je u predgrađu u elitnijem delu. Kada sam stigao na mesto, bio sam uveren da je neka greška.

Preda mnom je bila ogromna vila na sprat sa sve bazenom u dvorištu. Nisam čuo nikakve zvukove a kada bih zvao Draganu niko se nije javljao. Izašao sam iz auta i pokucao na vrata. Ništa… muk. Ponovo sam pozvonio i odlučio da uhvatim kvaku. Na moje iznenađenje bilo je otključano. Veliki hodnik vodio je u ogromno prizemlje sa kožnim nameštajem sa strana. U sredini velika džakuzi kada a naspram nje šank prepun pića.

Miris moje ćerke lebdeo je vazduhom. Na ogromnom ekranu televizora bila je ona – moja Dragana. To je bio pauzirani snimak pa sam pronašao daljinski i kliknuo da ga pustim. Bila je u vatreno crvenom kupaćem kostimu, njena kosa vlažna, a u ruci neki plavi koktel.

Gledala je u kameru i govorila: „Zdravo tata. Drago mi je da si došao. Izvini, znam da si brinuo proteklih dana. Jel ti se sviđa gajba? Moj drugar je izdaje a meni je dozvolio da budem ovde par dana. Nisam se kurvala nisam pila i jebala se sa svima. To je samo bila mala igrica. Nevaljala sam i sada si ljut. Moraćeš me kazniti.“

Nasmejao sam se, kamen mi je pao sa srca shvativši da je moja ćerka dobro. Nastavila je: „Pronašla sam posao. Nije nešto ali je dobro za početak. Planiram da skupim koji dinar i da završim kurs engleskog. Takođe, ponovo sam se povezala sa mamom. Nemoj da se ljutiš što te je lagala i rekla da se nismo čule. To je sve bio deo igre.“

Seo sam na kauč i smireno uzdahnuo, bio sam srećan i nisam se ljutio. Mislim da je sve to bilo nepotrebno ali to je moja ćerka – uvek nepredvidiva. „Ali tata, ova promena ne znači da tvoja ćerka i dalje nije drolja. Naprotiv.“ – okrenula se, nagnula i kroz tange video se analni čep zaglavljen u njen šupak. „I dalje sam jebena drolja… ali samo za svog taticu. Hajde… okreni se.“

Snimak je završen. Ustao sam, još jednom duboko udahnuo i okrenuo se. Moja draga ćerka Dragana bila je potpuno gola, ako ne brojimo crvene cipele na visoku štiklu. U rukama je držala dva pića a na usnama je imala širok osmeh. Prišla mi je, kuckanje štikle o pod odzvanjalo je oko nas. Predala mi je piće i poljubila me u usne.

Slobodnom rukom krenuo sam sa njenog boka do guze. Stegnuo sam je i pod prstom osetio igračku sa snimka uglavljenu u njenu guzu. Dok me je ljubila, rukom je otkopčavala moje pantalone i grabila me za kurac. „Nisam se napila ovih nekoliko dana.“ – šapnula mi je i pala na kolena. „Ali ovaj tvoj kurac me tako jebeno opija.“ Prosula je koktel preko moje kite, povukla kožicu snažno i usisala glavić u usta.

Zateturao sam i jedva zadržao ravnotežu pre nego sam skinuo ostatak odeće sa sebe. Ćerka mi je sisala glavu penisa i masirala jaja rukom a potom i jezikom. Krenula je žestoko da me jebe usnama pa sam je podigao za kosu i poljubio je duboko. „Budi iskrena… jesi se tucala sa nekim ovih dana?“

„Nisam tatice. Zašto? Da nisi možda ljubomoran?“

„Nisam… samo sam želeo da znam.“

„Pa onda treba da znaš da nisam ni masturbirala. Iako sam danima i noćima mislila na tebe i ovaj ukusan kurac. Ali štedela sam se za tebe tata. Nisi svestan koliko sam napaljena. Ceo dan mi je igračka u guzi… čeka da je tvoja kita zameni.“

Naglo sam je zgrabio, okrenuo i nagnuo nad kožnu garnituru. Raširio sam joj guzove i polako izvadio analnu igračku. Zabezeknuto sam uperio pogled u njen zjapeći šupak. Bio je tako čist i neodoljiv da sam morao da ga okusim. Ušao sam jezikom duboko u njega što je izazvalo jecaj moje ćerke. Sa dva prsta sam ušao u njenu pičku dok sam se sladio njenim anusom.

Dok sam joj jeo čmar osetio sam kako sokovi iz njene pičkice natapaju moje prste, moju ruku. Povećao sam broj prstiju sve dok sa svih pet nisam bio u njoj, rastežući je maksimalno. Pola moje šake guralo se u ljubavni tunel moje ćerke drolje koje je vrištala i svršavala.

Podigao sam se i sa lakoćom ušao do kraja u njenu razrađenu pičku, grubo je uzimajući s guza. Nagnuo sam se i grickao je po ušima vratu i ramenima dok sam je žestoko tucao. „Jeis ovo čekala? Jesi o ovome maštala?“ – gurao sam joj palac u dupe dok sam ubrzavao tempo.

„Da tata… da… baš to.. jače, molim te!“

Opalio sam je po guzici nekoliko puta i iz pičke krenuo ka njenom šupku. Igračka je uradila svoje a Dragana je imala dovoljno iskustva da zna kao da se opusti i namesti. Menjala je ugao i omogućila mi brz i efikasan prodor u njen rektum. Osećaj je bio neobičan, vruć i veoma tesan. Celom dužinom me je masirala i stezala, bilo je veoma teško zadržati orgazam.

Jednom rukom na njenoj sisi, drugom na njenom klitorisu, jebao sam ćerku u dupe i stenjao. Želeći da produžim agoniju, ponovo sam se izvukao i ušao u udobnu pičku moje ćerke. Curela je i klizala se na takav način da sam par puta prosto ispao iz nje. Pokušavala je da odgovori mojim pokretima pa je delovalo kao da se nabija na moj kurac.

„Da da da… jebi me… jebi me tata. Čekala sam ovo danima. Tako mi treba tvoj kurac… sanjam tvoje dodire, tvoje usne… tvoju vrelu spermu!“ Kada sam ponovo gurnuo kitu u njen šupak, izgubio sam kontrolu. Životinjski sam se zabijao i nisam stajao iako sam sve vreme prskao i svršavao u njena creva. Bilo je to kao da sam dobio nad ljudsku snagu. Kurac mi nije gubio tvrdoću.

Dahtali smo i teturali se kao pijani. Bilo je to toliko intenzivno da nam je trebalo par minuta da se priberemo. Tada me je ćerka uhvatila za ruku i povela da hidromasažne kade. Seo sam unutra i namestio se, kada me je ona opkolila i sela mi u krilo. Gledala me je direkt u oči: „Verovatno mi nećeš verovati sada ali to je istina. Znaš da sam ih imala mnogo. Verovatno na stotine. Ali tata, nikada me niko nije jebao kao ti.“

Odmahnuo sam glavom, osećajući pod vodom njene usmine kako mi klize preko kurca. „Ne verujem ti. Ja sam em stariji em verovatno manji od mnogo njih. Sama si rekla da sam matorac – sećaš se?“

„To sam rekla da bih te zadirkivala. Dobro, stariji si i da, nisi velik kao neki drugi. Ali zaboravio si najvažniju stvar.“ Dragana se polako podigla, uhvatila me za kitu i krenula da se spušta na nju.

„Uffff… šta to bebo?“

Nasmešila se, sela na moj kurac i šapnula: „Ti si mi otac.“ Ugrizla me je za ušnu resicu i počela polako da me jaše dok su oko nas bućkali mehurići. „Seks sa drugima je tako… uhhhh… običan. A kada jašem isti onaj kurac koji me je napravio… to je tako jebeno seksi!“ Postavila je ruke na moja ramena i počela da poskakuje.

Moguće da je bila u pravu, moguće da je incest ono što nas je ovako pokretalo. Da je taj greh bio ključan u našem seksualnom povezivanju. Verovatno se njena mama ne bi složila sa tim… verovatno se skoro niko ne bi složio sa tim. Ali kada bi osetili ono što smo ja i moja ćerka osećali dok smo se tucali – možda bi se predomislili.

A to što je bila iskusna drolja samo je povećavalo moj užitak. Jahala mi je kurac kao ni jedna pre nje, tako sporo pa brzo pa žestoko. Menjala je uglove i zarivala nokte u moje telo, izazvavši slatku bol kojom me je dodatno uzbuđivala. Znala je da zadovolji muškarca a meni je bilo drago da sam taj muškarac – ja! Te večeri smo shvatili da smo stvoreni jedno za drugo.

KRAJ!

za 2. Deo priče klikni Ovde!

MomLover

Pogledaj komentare

Objavljeno
MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Tražim ljubavnika

Vrlo je jednostavno – želim pronaći ljubavnika koji će uvijek biti spreman udovoljiti mi kada…

3 sata ranije

Sočan kurac njegovog oca 2

Nakon nekoliko burnih nedelja zamišljanja i drkanja na Sočan kurac tate od mog dečka, javila…

4 sata ranije

Slobodna duša kraj mora traži saputnika za šetnje

Slobodna duša kraj mora traži saputnika za šetnje Sex Oglasnik: “Negdje uz more, volim šetnje…

1 dan ranije

Sestricina I more 3

Preselila se kod mene zivimo kao bracni par uzivamo i radimo pomaze mi oko mog…

1 dan ranije

Neiskusna 18god

Možda sam ovdje zalutala ali dugo sam skupljala hrabrost za ovo. Ne želim pričati o…

2 dana ranije

Sočan kurac njegovog oca 1

Kada sam imala devetnaest godina, počela sam da izlazim sa Aleksandrom, u to vreme živeo…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.